Ο Γάμος Των Ονείρων Σου

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση, τον σχεδιασμό και την διακόσμηση του γάμου σου, από την αρχή μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό που να χαρακτηρίζει το ύφος και της προσωπικότητά σας!

Προσκλητήρια – Μπομπονίερες – Στολισμός – Σετ Κουμπάρου

Πως φαντάζεσαι τον γάμο σου; Απλό, κομψό και ρομαντικό ή μήπως εντυπωσιακό, θορυβώδη και λαμπερό; Όπως κι αν τον έχεις ονειρευτεί, στην Feelings το κάνουμε πράξη. 

Aναλαμβάνουμε την οργάνωση, τον σχεδιασμό, την διακόσμηση και τον στολισμό του γάμου σας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. 

Στόχος μας να δημιουργούμε κάθε φορά κάτι μοναδικό, που να χαρακτηρίζει το ύφος κ την προσωπικότητα σας! 
Η διακόσμηση και η οργάνωση του γάμου σας περνάει σε προσωπικό επίπεδο με σκοπό να πραγματοποιήσουμε τον γάμο των ονείρων σας!

Ο γάμος σας χρειάζεται στυλ για να ταιριάζει με εσάς και τον αγαπημένο σας. Απλά περιγράψτε μας την τέλεια ημέρα του γάμου σας και παρακολουθήστε το όραμά σας να ζωντανεύει. Εμείς θα πάρουμε αυτό που φανταστήκατε και θα προσθέσουμε μερικές από τις δικές μας ιδέες για να εξασφαλίσουμε ότι η εκπληκτική σας προσωπικότητα αντανακλάται στο περιβάλλον του γάμου σας. Από τις κορδέλες μέχρι τα λουλούδια, καμία λεπτομέρεια δεν θα παραλειφθεί για να δημιουργήσουμε το πιο συναρπαστικό περιβάλλον που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Σχετικά με εμάς

Το όνομά μου είναι Ξένια. Γεννήθηκα και ζω στην Άρτα από μικρό παιδί. Τα τελευταία πέντε χρόνια ξεκίνησα, σαν χόμπι, τους στολισμούς γάμων και βαπτίσεων, αρχής γενομένης από τον δικό μου γάμο, ο οποίος ήθελα να αντανακλά την προσωπικότητά μου. Πλέον το χόμπι από το μεράκι και την αγάπη μου για αυτό που κάνω, έγινε επάγγελμα και ίδρυσα την Feelings Design & Event, στην πόλη της Άρτας.

Η Feelings είναι μία ομάδα ειδικών στην διοργάνωση, διακόσμηση και styling εκδηλώσεων. Εδρεύουμε στην Άρτα, αλλά ταξιδεύουμε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας για να δημιουργήσουμε για εσάς όμορφες στιγμές γεμάτες συναισθήματα.

Μετουσιώνουμε τα όνειρά σας σε πράξεις

Φωτεινή

Τα πάντα γύρω από το γάμο,τη βάπτιση,τα παιδικά πάρτυ και γενικά τη διακόσμηση.. Πολύ φαντασία και μεράκι.. Άμεση και άψογη εξυπηρέτηση..

Άννα

Φοβερή δουλειά με ζήλο και υπευθυνότητα! Ο,τι να ο,τι ζητήσεις στο φτιάχνει καλύτερο και απ' ότι το έχεις φανταστεί!

Έμυ

Ξεχωριστές δημιουργίες με έμπνευση και χειροποίητες κατασκευές για κάθε ιδιαίτερη στιγμή.. Άψογη δουλειά!

Λάβετε Δωρεάν Προσφορά!

Αφήστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!